AMON RA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1686 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amon Ra. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 19:31 Goed
26 feb 2024 om 15:41 was heerlijk en lekker warm nog vooral de spare ribs waren lekker
25 feb 2024 om 22:16 Super goed! Het eten was heerlijk en warm, kwam precies op de tijd aan dat we het hadden aangegeven en heel vriendelijk personeel! Aanrader voor de zondagavond!
24 feb 2024 om 20:53 Heerlijke sate ! De tijd was super snel ( half uur eerder als de app tijd)
24 feb 2024 om 10:28 Altijd goed. Wij bestellen eigenlijk nooit ergens anders shoarma. Want dat loopt altijd uit op een teleurstelling ! Dit is altijd prima in orde en het was er mooi op tijd. Vriendelijke dame aan de deur.
22 feb 2024 om 6:31 Snelle bezorging (sneller dan de live-tracking aangaf) en kwaliteit was ook prima.
18 feb 2024 om 19:56 Te lang
12 feb 2024 om 8:23 Food was delicious, delivery good
10 feb 2024 om 20:42 Altijd héél lekker.
4 feb 2024 om 20:15 Bijna 2 uur moeten wachten op een bak vol shoarma met kaas met een pita eronder geprakt helemaal doorweekt met 2 kleine sausjes anders bij betalen......zo serveer je geen shoarma
31 jan 2024 om 19:31 17:15 via internet besteld en om 17:45 in huis, het was weer lekker
27 jan 2024 om 20:03 Er stond 50 min en opeens stond ie voor me deur terwijl ik nog 40’min had om te wachten Het gerecht was zo warm dat ik het meteen kon eten en moest eten maar volgende keer bestel ik gewoon daar het is gewoon lekker