AMON RA

AMON RA Al sinds 1990 een begrip in IJmuiden

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1381 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amon Ra. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 21:06 Zoals altijd perfect bezorgd en goed en lekker eten.
13 mei 2022 om 0:27 Heerlijk gegeten. Een aanrader!
6 mei 2022 om 22:32 Heerlijke sate schotel. Een aanrader!
5 mei 2022 om 22:16 Duurde net ff te lang, maar was prima eten
3 mei 2022 om 20:56 Pizzadeeg was niet gaar bij beide pizza’s, en er zat bijna geen kaas op. Patat was te hard en koud. laatste keer dat ik hier bestel.
30 apr 2022 om 20:36 Zoals gewoonlijk goed en snel bezorgd! En bij 12.50 gewoon gebracht, bij een ander bezorging vanaf 20 euro Top
27 apr 2022 om 19:41 We hadden besteld maar klopte niks van helaas na best lang wachten gebeld en gezegd dit klopt niet werd goed op gereageerd moest me bestelling terug geven en ze kwamen snel terug maar was gewoon opgewarmd was niet vers en niet lekker !!!!
27 apr 2022 om 13:29 Shoarma en kebab waren aardig, pita's zompig en vet van vleesvocht, apart verpakken verhelpt dat. Pizza niet te hachelen, verbrand aan de randen en niet gaar en lauw in het midden...erg jammer en zonde van het geld.
24 apr 2022 om 20:49 Bezorging was precies op de afgesproken tijd! De shoarma was zoals altijd lekker. Dit keer lamskoteletjes besteld, maar die waren erg taai dus volgende keer neem ik weer de overheerlijke spare-ribs!
24 apr 2022 om 20:28 Lekker, ruime porties en vlot gebracht!
23 apr 2022 om 13:14 Super lekkere sate , omdat ik geen patat wilde kreeg ik heerlijke salade erbij , super ! ( normaal krijg je een klein bakje salade maar dat was dit zeker niet )
22 apr 2022 om 20:36 Zoals altijd, prima maaltijd en goed warm, ook de pita's. Bezorging ietsjes later (15 minuten, binnen onze marge :))